С редовна сума от $1200Управата на американския град Сан Франциско

...
 С редовна сума от $1200Управата на американския град Сан Франциско
Коментари Харесай

Сан Франциско плаща на трансджендърите

 
С постоянна сума от $1200
Управата на американския град Сан Франциско започва стратегия за обезпечен приход за транссексуалните поданици на града, с цел да помогне с финансовата им неустановеност, заяви телевизия “Фокс ”.

Програмата ще даде на транссексуалните поданици с ниски приходи заплащания до 1200 $ всеки месец за интервал до 18 месеца, сподели кметът на града Лондон Брийд. Програмата Гарантиран приход за транссексуални хора ще дава на “икономически маргинализирани транссексуални хора безграничен, месечен обезпечен приход като метод за битка с бедността ”.

Според уеб страницата на програмата ще се даде приоритет на следните демографски данни за записване: “транссексуални, небинарни, несъответстващи на пола и интерсексуални хора, също по този начин чернокожи, коренни или цветнокожи, бездомни, хора с увреждания и хронични болести, младежи и възрастни хора, испаноговорящи и тези, които са правно уязвими или някогашни пандизчии.

Програмата, една от няколкото градски начинания, предопределени да оказват помощ на жителите на Сан Франциско, ще поддържа 55 души. На участниците ще бъдат обезпечени и здравно обслужване и психически грижи наред с други преимущества, показва медията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР